Tempo presenta un espectacle amb apunts de formació i gust

 

Aquesta és la cinquena representació teatral de Tempo, la temporada d’espectacle familiar de Balsareny al Sindicat. En aquesta darrera edició va actuar la companyia “L’Estaquirot Teatre” amb l’Olga, la Núria i l’Albert com a manipuladors vius d’uns personatges que, dins el seu món de ficció, ens transmeteren un missatge educatiu on es mesclaren la reflexió amb el divertiment.

Malgrat que en aquesta ocasió la sala no va fer ple (3/4 d’entrada), el somriure i les cares alegres dels grans, i les cares interrogants dels més menuts, donaren aquest premi estimulant per a tot artista.

Petits i grans doncs, davant d’un obrador de pastisseria, entraren de ple en un món format per uns entremaliats follets, la pícara i entremaliada “Madalena”, el sincer i suculent Croissant i la senyora Ensaïmada (titelles manipulats personalment pels artistes de l’Estaquirot). Tots ells donaren un cop de mà a la pastisseria que no entenia ben bé el que passava en unes hores de foscor natural pel transcurs de la nit.

Premi per un text clar i formatiu, i per l’escenificació i manipulació de titelles plens d’humanitat. I premi per un comiat viu a les portes de sortida de la Sala amb repartiment agraïts de recepta de “les galetes dels follets” i d’adreça i mitjans per una col·laboració amb el grup.

 

Josep Gudayol i Puig