- Meteorologia

- Societat
- Col·laboracions

- Cultura

- Esports
- Cinc minuts


Correu



Petit apunt a la 6a Setmana de la Joventut

 

El passat divendres 4 de setembre de 2009, a dos quarts de vuit del vespre, l’organització es disposava a portar a terme el programa establert per l’ocasió: el concurs de truites d’ou. El marc escollit va ser la plaça de la Mel i el mitjà van ser fogons amb gas butà. El lleuger ventet de tramuntana, però, va fer que els organitzadors fessin la corresponent rectificació traslladant el concurs a un dels locals ubicats a la plaça.

Amb les portes obertes del local, la bona flaire dels ous, cedits gentilment per la casa Coll de Sallent, feia preveure la bona degustació que en unes hores tindria l’acte culinari portat per balsarenyencs i balsarenyenques participants. Cal esmentar locució a càrrec de membres de Ràdio Balsareny, que durant prop de dues hores van animar tot l’entorn de l’acte.

Els premis a la truita més original, la més grossa i la més votada van ser per en D. Obiols, J.A. Díaz i M. Josep Garrido, respectivament. Felicitats a tots i a totes, i gràcies al restaurant de “Cal Rufino”, el Bar Si·Dral i els Ametllers.

Josep Gudayol i Puig